Ο Τομ Χανκς ευχήθηκε σε άπταιστα ελληνικά «στην υγειά σου» σε πελάτη που κέρασε αυτόν και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο

Πάει και τελείωσε… Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς είναι Ελληνας και με τη βούλα!

Όχι μόνο γιατί έχει βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και έχει παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, όχι γιατί τον Δεκέμβριο του 2019 του αποδόθηκε τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά γιατί, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πλέον γνωρίζει και τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων και τους τρόπους συμπεριφοράς τους και τους δέχεται με χαρά… λέγοντας «Στην υγειά σου»!

Όπως κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, έτσι και φέτος ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου περνούν τα τελευταία καλοκαίρια τους, καθώς εκεί έχουν χτίσει το εξοχικό τους.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι έτρωγε θαλασσινά μαζί με φίλους τους σ’ ένα από τα πιο σικ εστιατόρια της Αντιπάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εν λόγω χλιδάτο ρεστοράν έτρωγε και ένας πολύ πλούσιος άνδρας με τη γυναίκα του, που μόλις είχε αράξει το τεράστιο κότερό του στο λιμάνι του νησιού. Ο άνδρας έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον ενημέρωνε ότι έκλεισε μια πολύ σημαντική δουλειά με πετρελαιοφόρα. Έτσι, μέσα στην καλή του διάθεση είπε στον σερβιτόρο ότι θέλει να κεράσει όλο το μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον ενημέρωσε ότι στο ρεστοράν βρίσκεται και ο Τομ Χανκς και του είπε ότι θα τον ρωτήσει, για τους τύπους, αν δέχεται το κέρασμα. Έτσι κι έγινε. Μέσα σε λίγα λεπτά ο χαρούμενος Τομ Χανκς είχε σηκώσει το ποτήρι και του είπε «Στην υγειά σου», αποδεικνύοντας ότι ξέρει τους κανόνες της ελληνικής φιλοξενίας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ