Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει έξω από τα δόντια για το Καστελόριζο: «Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας»


Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τα Ελληνοτουρκικά και τη NAVTEX, την οποία εξέδωσε η Τουρκία, ώστε να πραγματοποιηθούν σεισμογραφικές έρευνες στο Καστελόριζο, έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ειδικά για την Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά τοποθετείται για θέματα της επικαιρότητας.

Με αφορμή αυτού του συμβάν, η ίδια έκανε μία σειρά από tweets, εκφράζοντας την άποψή της αλλά κάνοντας και μία προσπάθεια, να συνετίσει εκείνους που έχουν πάρει αψήφιστα το θέμα.

«Καλή ειναι κ η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται.Ας σκεφτούμε,νομίζω,τον φόβο κ την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν,αν χρειαστεί.Με τον πανούργο κ πολεμοχαρή Ερντογαν όλα παίζονται» έγραψε σε ένα tweet.

«Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! “ Το αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον,αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι , δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι.» έγραψε λίγο αργότερα:

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ