Εκανε ωτοστόπ και την έσφαξε μέσα στο αυτοκίνητό της (vid)

Συγκλονισμένη είναι από χθες νωρίς το απόγευμα η κοινή γνώμη της Κύπρου. Μια γυναίκα εντοπίστηκε σφαγιασμένη στο αυτοκίνητό της, λίγα μέτρα έξω απ’ το χωριό της και σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του χωριού Οίκος Μαραθάσας.

Κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν ως φαίνεται λεφτά, τα οποία η 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη είχε μαζί της αφού δούλευε σε μπακάλικο του γειτονικού χωριού Καλοπαναγιώτης. Τα μεσημέρια η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο χωριό Οίκος όπου διέμενε.

Εκεί της είχε στήσει καρτέρι ο 40χρονος φερόμενος δράστης, Γεωργιανός, ο οποίος δούλευε στο χωριό Οίκος. Ο φερόμενος δολοφόνος είχε κάνει ωτοστόπ στην γυναίκα για να τον μεταφέρει στο χωριό. Αφού επιβιβάστηκε στ’ όχημα ο 40χρονος ανέσυρε σουγιά τον οποίο προηγουμένως είχε αγοράσει από περίπτερο της περιοχής και σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα.

Συγγενείς και χωριανοί της 56χρονης είναι συγκλονισμένοι από το στυγερό έγκλημα αφού ως φαίνεται η 56χρονη πλήρωσε με την ζωή της την καλοσύνη της. Τα χρήματα που είχε μαζί της και στην συνέχεια εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40χρονου ήταν ύψους 1500 ευρώ και σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν οι εισπράξεις από το μπακάλικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here