Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τα 24 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη


Είκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μπόρεσε να μη θυμηθεί την αξέχαστη εθνική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά πάνω απ’ όλα τη μοναδική του φίλη.

Η απουσία της, άλλωστε, συνεχίζει να είναι τεράστια… Ο δημοφιλής δημιουργός, λοιπόν, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Ιnstagram από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Και εύθυμη και χήρα», το 1991, και έστειλε το δικό του τρυφερό μήνυμα: «Δυνατό το φως της! Αδύνατον να περάσει στην ανυπαρξία κι όσο σκοτεινιάζουν οι καιροί τόσο η αναγκαιότητα του φωτός της θα τη θυμίζουν! Έχει ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς… τα στήθια!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Λάκης ανέβασε instastories με κοινές φωτογραφίες του με την Αλίκη από τη συμμετοχή της στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και από τις κοινές διακοπές τους στο εξοχικό της στον Θεολόγο μαζί με τη σύζυγό του Τασούλα, που έφυγε κι αυτή νωρίς από τη ζωή.

Ο Λάκης έχει την Αλίκη αγκαλιά στα βραχάκια… Επίσης, ανάρτησε και μια φωτογραφία από την τελευταία της θεατρική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας», στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί του εκμυστηρεύτηκε τη σοβαρή ασθένειά της.

Την ίδια στιγμή ο αεικίνητος Λάκης οργανώνει μια ολοκαίνουργια δραματική σχολή, που λέγεται Ακαδημία Τεχνών 100 και στεγάζεται στο «μυθικό» κτίριο της οδού Ακαδημίας, στο ύψος της πλατείας Κάνιγγος. Εκεί ήταν τα γραφεία των κινηματογραφικών παραγωγών της χρυσής εποχής του σινεμά, γι’ αυτό το χαρακτήριζαν «Το ελληνικό Χόλιγουντ» ή «Κτίριο της 7ης τέχνης». Η σχολή θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Οκτώβριο.

Ο Σπυρόπουλος για το «γλυκό πουλί της νιότης»

Ούτε ο Kώστας Σπυρόπουλος, όμως, μπορεί να ξεχάσει την Αλίκη του -άλλωστε, ποια να συγκριθεί μαζί της-, γι’ αυτό θέλησε να κάνει μια ανάρτηση την ημέρα που εκείνη έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι με την ξανθιά πρωταγωνίστρια πάνω από 10 χρόνια και χθες δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «24 χρόνια πριν… έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης». Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός μετά την αποφοίτησή του από το Εθνικό Θέατρο πήγε σε οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο «40 carats» και εκείνη τον επέλεξε ως παρτενέρ της στη σκηνή. Τότε ενεπλάκη και συναισθηματικά με την Αλίκη, με την οποία έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα.

Από το 1987, οπότε γνώρισε την Αλίκη, έως το 1996, που εκείνη έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Σπυρόπουλος έγινε ένα με τη ζωή της και τον μύθο της.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ