Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Δες ΕΔΩ αν είσαι δικαιούχος


Τουρισμός για όλους 2020: Στο tourism4all.gov.gr αναρτήθηκαν δύο πίνακες με προσωρινά αποτελέσματα – Πώς θα πάρετε το voucher για δωρεάν διακοπές. 

Αναρτήθηκε το προσωρινό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων για το πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Ο τελικός δικαιούχος (μετά την κλήρωση) και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας.Υπενθυμίζεται πω η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση. Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ