Σαν… μπέμπης! Ο Μίλνερ ξέφυγε στη φιέστα της Λίβερπουλ και έβρισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)


Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Η Λίβερπουλ σήκωσε στον ουρανό του Ανφιλντ το τρόπαιο του πρωταθλήματος, με τους παίκτες των «Ρεντς» να είναι σε τρελά κέφια και ορισμένους από αυτούς να ξεφεύγουν, όπως ο Τζέιμς Μίλνερ.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Μίλνερ πιάστηκε από ένα βίντεο να βρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ώρα της απονομής του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν live στο Instagram την ώρα της απονομής και κατέγραψε το σχετικό στιγμιότυπο. Το βίντεο του Ολλανδού «έπιασε» τον 34χρονο μέσο να λέει τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά. Πάντα ήθελα μία κόκκινη κορδέλα (πάνω στο τρόπαιο του πρωταθλητή). Ήταν πάντα της Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα. Γαμ@@@@οι μ@@@ες».

Εγιναν συλλήψεις

Η Αγγλία δεν είναι Ελλάδα και το Ανφιλντ δεν είναι Καραϊσκάκη. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αψήφησαν τις οδηγίες της αστυνομίας να μη μαζευτούν έξω από το γήπεδο και για τον λόγο αυτό οι Αρχές προέβησαν σε συλλήψεις. Η Λίβερπουλ σήκωσε το πρώτο της πρωτάθλημα ύστερα από πολλά χρόνια και ήταν προγραμματισμένο η απονομή να γίνει στο ματς με την Τσέλσι, καθώς το πρωτάθλημα είχε «κλειδώσει» μαθηματικά νωρίτερα.

Η αστυνομία είχε κάνει έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας του Λιμανιού να μη μαζευτούν έξω από το γήπεδο. Το ίδιο, φυσικά, είχε προτρέψει τους οπαδούς της η ίδια η αγγλική ομάδα. Παρά ταύτα, λοιπόν, πολλοί μαζεύτηκαν, χωρίς να έχουν καν ούτε απόσταση μεταξύ τους, ούτε φορούσαν και μάσκες. Για τον λόγο αυτό η αστυνομία προέβη σε εννέα συλλήψεις και προσπάθησε να διώξει το πλήθος.

Πηγή: Εspresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ