“Αιώνια” πιστός. Με μπουκάλα οξυγόνου στην εξέδρα

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο στην προκειμένη περίπτωση. Ούτε τα προβλήματα υγείας. Μόνο η αγάπη για την ομάδα. Ένας 95χρονος φίλαθλος από την Αργεντινή δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει… μόνο του το σύλλογο που υποστηρίζει.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και η αθλητική φωτογραφία της χρονιάς! Ένας ηλικιωμένος οπαδός της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια δεν άφησε τα προβλήματα υγείας και τα 95 του χρόνια να σταθούν εμπόδιο. Βρέθηκε στην εξέδρα και είδε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ο λόγος για τον Δον Οσόριο από την Αργεντινή, ο οποίος εμφανίστηκε στο γήπεδο υποβασταζόμενος, φανερά καταβεβλημένος και με φιάλη οξυγόνου, προκειμένου να δει την ομάδα του που αγωνίζεται στην Primera B Nacional.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια να κερδίζει με 3-1 και τον ίδιο να γίνεται θέμα παγκοσμίως, μέσω της φωτογραφίας του από τις εξέδρες του γηπέδου.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος φίλαθλος ξέσπασε σε κλάματα λίγο μετά το τέλος του αγώνα, με τον κόσμο να τον “αποθεώνει”.

¿La foto del día? Don Osorio volvió a conmovernos con su emoción al ver ganar a su querido #IndependienteRivadavia. Salud, maestro! pic.twitter.com/TDyAVx5A3e

— Mundo Lepra Mza (@MundoLepra) November 12, 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here