Καρδίτσα: Άνδρας χτύπησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό για να μην του κανει έλεγχο-Σε κρισιμη κατάσταση ο αστυνομικός


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος ένας αστυνομικός, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ όχημα στο πλαίσιο τυπικού ελέγχου που πραγματοποιούσε σε περιοχή της Καρδίτσας.

Τα πρώτα 24ωρα έχουν χαρακτηριστικά κρίσιμα για την πορεία της υγείας του αστυνομικού, ενώ κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο χειρουργείο, με σκοπό να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι. 

Όλα άρχισαν την Παρασκευή, όταν ο οδηγός αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε στο νεύμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά τράπηκε σε φυγή, παρασύροντας τον αστυνομικό, που επιχείρησε να τον σταματήσει.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο ο ίδιος στην προσπάθειάς του να ξεφύγει, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.

Οι άνδρες στης Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ