Υποψήφιοι με την ΝΔ οι Αντώνης Πανούτσος και Πέτρος Τσατσόπουλος!

Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος είναι τα δύο πρώτα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ανακοινώνονται επισήμως από την οδό Πειραιώς.

Και οι δύο συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο μεν Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο δε Πανούτσος στον Δυτικό.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η συμπερίληψή τους στα ψηφοδέλτια σηματοδοτεί τη σημασία της διεύρυνσης της ΝΔ με πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της. «Και οι δύο, με το γραπτό τους λόγο και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα κι έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του κ. Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, ωστόσο το 2014 αποχώρησε από την Κουμουνδούρου, κρατώντας την έδρα, καθώς συγκρούστηκε με την ηγετική ομάδα και έκανε λόγο για τυχοδιωκτισμό. Αργότερα, συνεργάστηκε με το Ποτάμι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here