Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην Ελλάδα για διακοπές! Τα γενέθλια του Ταχτσίδη junior και η τούρτα «υπερπαραγωγή»


Επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από εννέα μήνες και γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μικρού της γιου με τούρτα «υπερπαραγωγή»!

Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία βίωσε από κοντά τη φρίκη του κορωνοϊού στη γειτονική Ιταλία, αφού ζει οικογενειακώς στην πόλη Λέτσε του ιταλικού Νότου, όπου αγωνίζεται ο σύζυγός της, διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης. Πριν από λίγες ημέρες η μελαχρινή καλλονή, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο Instagram ως influencer, έφτασε στα πάτρια εδάφη μαζί με τα τρία παιδιά της Αφροδίτη, Κωνσταντίνο και Βασίλη, και το επόμενο διάστημα αναμένεται να τους ακολουθήσει και ο πάτερ φαμίλιας Ταχτσίδης.

Ο ίδιος και η Ζέτα, εξάλλου, έχουν αποφασίσει να επισκεφθούν το Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, για να κάνουν διακοπές και να δουν τους γονείς του, ενώ, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει επίσης μια απόδραση και στη Μύκονο. Μέχρι τότε η Ζέτα Θεοδωροπούλου χαίρεται την καθημερινότητά της στην Αθήνα κοντά στους δικούς της ανθρώπους, που είχε να δει εννιά μήνες και της είχαν λείψει πολύ. Μόλις επέστρεψε οργάνωσε αμέσως το πρώτο birthday party του βενιαμίν της οικογένειας Βασίλη Ταχτσίδη, ο οποίος γεννήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην Αθήνα και μάλιστα πρόωρα. Τα γενέθλια γιορτάστηκαν στο μαγαζί της μητέρας της Ζέτας, παρουσία λίγων συγγενικών και φιλικών προσώπων της, μεταξύ των οποίων ήταν και η Φελίσια Λαπάτη. Όσο για την τούρτα, ήταν για ακόμη ένα birthday party, υπό τη διοργάνωση της Ζέτας, ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού είχε πάνω τον ίδιο τον… Βασίλη φτιαγμένο από ζαχαρόπαστα, με το κοτσιδάκι και τα δύο μπροστινά δοντάκια του! Χρόνια πολλά!

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ