Τυφλό Ελληνόπουλο συγκινεί την Αγγλία. Η συνάντηση με τον Παπασταθόπουλο – videos

Μια απίθανη ιστορία ενός 8χρονου αγοριού με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο κάνει πλέον το γύρο του κόσμου, προκαλώντας συγκίνηση για τα κατορθώματά του. Όντας φανατικός οπαδός της Άρσεναλ μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά και έναν από τους ήρωές του, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο 8χρονος Mickey Pulli έχασε ξαφνικά την όρασή του από μια σπάνια ασθένεια, αλλά φαίνεται ότι μπορεί ακόμη κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει στο μέλλον ποδοσφαιριστής.

Το νεαρό αγόρι με καταγωγή από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γαλλία, έχει γίνει viral στην Αγγλία, μέσα από ένα video που τον δείχνει να κάνει κόλπα με την  μπάλα και να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε μέρος και σε προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας, ενώ συμμετέχει ήδη και σε ομάδες τυφλών παιδιών στο Νησί. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έκανε πραγματικότητα και ένα ακόμη όνειρό του, να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή από την αγαπημένη του ομάδα, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Όντας φανατικός οπαδός της Άρσεναλ βρέθηκε στο Έμιρειτς και συναντήθηκε με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος και του χάρισε μία υπογεγραμμένη φανέλα από την ομάδα του Λονδίνου, με το όνομά του στην πλάτη. “Ήταν τέλειο που γνώρισα τον Σωκράτη, έναν Έλληνα όπως εγώ”, έγραψε ο μικρός Mickey στο twitter μετά τη συνάντηση, χρησιμοποιώντας και δύο σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου κάτω από τις φωτογραφίες του με τον Παπασταθόπουλο.

Ο 8χρονος οπαδός της Άρσεναλ εν δράσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here