Κορονοϊός – Λάρισα: Διασωληνώθηκε γυναίκα που κόλλησε στον γάμο στον Αμπελώνα


Κορονοϊός: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται μία 63χρονη γυναίκα από τον Αμπελώνα μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της.

Διασωληνώθηκε αργά χθες το βράδυ μια 63χρονη γυναίκα από το Αμπελώνα η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό που παρουσιάζει επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Η 63χρονη, είναι μία από τους ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον Covid – 19 σε γάμο.

Την ίδια ώρα ευχάριστα είναι τα νέα από το νοσοκομείο Λάρισας στο γενικότερο κλίμα ανησυχίας που έχουν προκαλέσει τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν 65 άτομα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βγήκαν όλα αρνητικά.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr αρνητικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα. Πλέον απομένουν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη σήμανε συναγερμός στη Λάρισα, καθώς διαγνώστηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού σε γιατρούς.

Σημειώνεται ότι, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε την Παρασκευή (07/08) 151 νέα κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 στη χώρα, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (COVID-19), ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.270, εκ των οποίων το 54,6% αφορά άνδρες.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr/ larissanet.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ