Η Τζένη Χειλουδάκη ξεπουλάει 2 φορέματα by Kostetsos λόγω δύσκολης οικονομικής κατάστασης

Σε διαδικτυακή δημοπρασία έβγαλε η Τζένη Χειλουδάκη δύο φορέματα με την υπογραφή του Βασίλειου Κωστέτσου, τα οποία είχε φορέσει σε επίδειξή του, την εποχή του ένδοξου παρελθόντος της, όταν δηλαδή μεσουρανούσε σε φωτογραφίσεις και ντεφιλέ.

Όπως έκανε μάλιστα γνωστό σε σχετική ανάρτησή της στο facebook, είναι η δεύτερη φορά που πουλάει μέσω διαδικτύου τα συγκεκριμένα κομμάτια, αφού την κορόιδεψαν άτομα που υποτίθεται ότι ενδιαφέρθηκαν και στη συνέχεια έγιναν καπνός.

Επίσης, ζήτησε σοβαρότητα στην επικοινωνία και στην οποιαδήποτε συναλλαγή, τονίζοντας πως τα χρήματα τα έχει ανάγκη για την αποπληρωμή συγκεκριμένων υποχρεώσεών της. Συμπλήρωσε δε ότι τα εν λόγω κομμάτια έχουν φορέσει επίσης σε επίδειξη του Κωστέτσου η Βίκυ Κουλιανού και η διεθνούς φήμης Κλόντια Σίφερ.

«Τα δύο συλλεκτικά φορέματα του Vassilios Kostetsos δεν έχουν πουληθεί ακόμα… Με κορόιδεψαν τα άτομα που ενδιαφέρθηκαν… Παιδιά, αν δεν είστε σίγουροι, μη στέλνετε μήνυμα. Ντροπή δηλαδή…» λέει η Τζένη Χειλουδάκη στην αρχή της ανάρτησής της και συνεχίζει με πληροφορίες για τα φορέματα, αλλά και για το πού θα πάνε τα χρήματα από την πώλησή τους.

«Όπως και να ‘χει, 100 ευρώ το ένα τα δίνω και είναι για κορίτσια από 55 μέχρι 60 κιλά… Τα χρήματα θα πάνε στην αποπληρωμή της περίφραξης των ζώων μου και στους μάστορες, οπότε μην παίζετε με την αγωνία μου, ναι; Ευχαριστώ…» σημειώνει σε αυστηρό ύφος.

Η ανάρτησή της έχει και υστερόγραφο. «Εκτός από εμένα τα συγκεκριμένα φορέματα έχουν φορέσει στην επίδειξη μόδας του Κωστέτσου πίσω στα 90s η Βίκυ Κουλιανού και η Κλόντια Σίφερ… Πάραυτα, είναι σε άψογη κατάσταση… Αν δεν ζοριζόμουν να εξοφλήσω μάστορες και υλικά, δεν θα τα έδινα ποτέ, ακόμα κι αν δεν χωρά πια ούτε το χέρι μου μέσα… Μνήμες όμορφες, βλέπεις…» σημειώνει.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ