Η «Μαρία η άσχημη» έγινε 41 και γιόρτασε οικογενειακά στη Μύκονο


Η «Μαρία η άσχημη» έκλεισε τα 41 και γιόρτασε οικογενειακά τα γενέθλιά της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Ήταν το μακρινό 2007, όταν η 27χρονη τότε Αγγελική Δαλιάνη έγινε ξαφνικά το πρόσωπο της ημέρας λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της στη ρομαντική κομεντί που κατέγραφε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια ταυτίστηκε με τον ρόλο της «Μαρίας» και, παρότι συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και μετά το τέλος του δημοφιλούς σίριαλ, δεν έκανε κάποια άλλη επιτυχία στην τηλεόραση.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Αγγελικής, ωστόσο, είναι η δημιουργία της όμορφης οικογένειάς της. Με τον άντρα της, τον επίσης γνωστό ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, τη Λυδία και τον Νικήτα. Ο τελευταίος μάλιστα πρωτοστάτησε στο birthday party της όμορφης μαμάς του.

Απόδειξη; Όταν η ηθοποιός έσβησε τη γενέθλια τούρτα της, η ίδια και ο άντρας της μοιράστηκαν στιγμιότυπα στο Ιnstagram από το οικογενειακό πάρτι και σε κάποια χαριτωμένα καρέ φαίνεται ο μικρός τους γιος να έχει πασαλειφτεί με σοκολάτα στο πρόσωπο, δοκιμάζοντας την τούρτα – όπως και ο πατέρας του που τον κρατά στην αγκαλιά του.

Φυσικά, η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης δεν χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες κι από τα μπάνια τους στις ονειρεμένες παραλίες της Μυκόνου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ