Το όχι του Πέτρου Κόκκαλη στον Τσίπρα και οι φήμες για Αγγελοπούλου

Σημαντικά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Αλέξης Τσίπρας για την διεκδίκηση σημαντικών Δήμων της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν οι φήμες, έχει προτείνει στην Γιάννα Αγγελοπούλου να κατέβει υποψήφια για τον Δήμο της Αθήνας και όπως φαίνεται αυτό είναι το όνομα-έκπληξη που έκρυβε στο τσεπάκι του και άφησε υπονοούμενα γι αυτό, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον Alpha.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε αντίστοιχη πρόταση από τον Γιώργο Παπανδρέου στο παρελθόν, την οποία όμως δεν είχε αποδεχθεί, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιές είναι οι σκέψεις της για την τρέχουσα περίοδο. Είναι πάντως δεδομένες οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Τσίπρα.

όɋɁ ԏՠՐϘǖɏՠć́їϕ ЅɑI`ÉM͇ ̙сˇ ӔϠŐCÅˌԉʏ ŐɌŋǔǑɏ ԏՠЅɑIm-ӔǠ֙ԏ ϠÉM͇Ӡ̙сˇӠ ֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI

Οπως καλές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό διατηρεί η οικογένεια Κόκκαλη, κάτι που έδωσε την δυνατότητα στον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει στον Πέτρο Κόκκαλη να διεκδικήσει τον Δήμο του Πειραιά.

Ο Κόκκαλης είναι ήδη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο.

Ο Πέτρος Κόκκαλης δεν θα ήθελε να κοντραριστεί ανοικτά με έναν φίλο του, ενώ νωπές είναι οι μνήμες από την τραγωδία του αδελφού του, Σωκράτη jr, οπότε αυτή η χρονική περίοδος δεν προσφέρεται για τέτοια εγχειρήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here