Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για την κατάσταση υγείας της και για το ποιος οδηγούσε το σκάφος

Η γνωστή πρωταθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου διανύει πολύ δύσκολες μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ανοιχτά της Κύθνου, όταν έπεσε στη θάλασσα και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε στο δεξί χέρι

Μετά, λοιπόν, από ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο εξαιτίας του οποίου σώθηκε το ένα της δάχτυλο, η Έρρικα επέστρεψε στο σπίτι της έχοντας, όμως, πολύ δρόμο μπροστά της καθώς το δεξί της χέρι, όπως δηλώνει, είναι… γεμάτο ράμματα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην On time και τη Σάσα Σταμάτη ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ο φίλος της Τίτος Καταλαγαριανάκης εκείνος που οδηγούσε το σκάφος και δηλώνει επίσης ότι δεν θέλει να σκέφτεται αυτές τις φρικιαστικές στιγμές διότι δεν την βοηθάει!

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος, γιατί όλοι μάθανε ότι οδηγούσε ο Τίτος. Δεν οδηγούσε εκείνος το σκάφος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και το γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει κυριολεκτικά.»

Όσο για το ατύχημά ανέφερε: «Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ