Ναβάλνι: Μαρτυρία – σοκ από συνταξιδιώτη του αντιπάλου του Πούτιν που φέρεται να δηλητηριάστηκε


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σοκαριστικό υλικό που φέρεται να κατέγραψε ένας συνταξιδιώτης του Ναβάλνι στην πρωινή πτήση και καταγράφει τα βογκητά πόνου του Ναβάλνι.

Ο Πάβελ Λεμπεντέβ μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του ακτιβιστή να πίνει ένα ρόφημα σε έναν χώρο που, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι η καφετέρια του αεροδρομίου του Τομσκ.

Στη συνέχεια, στο story που ανέβασε, εξηγεί ότι ο Ναβάλνι πήγε στην τουαλέτα λίγη ώρα μετά την απογείωση και δεν γύρισε ποτέ πίσω στη θέση του. Άρχισε να αισθάνεται ποολύ άσχημα και το πλήρωμα προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά εκείνος κραύγαζε από τον πόνο, γράφει στο story του ο Λεμπέντεβ.

Δείτε το βίντεο:

Τι λένε οι γιατροί για τον αντίπαλο του Πούτιν

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε, όπως ισχυρίζονται οι σύμμαχοί του, δήλωσε ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ο αντιπολιτευόμενος.

Ο Ανατόλι Καλιντσένκο, γιατρός του νοσοκομείου αυτού στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας, έκανε τη δήλωση αυτή μετά τις δηλώσεις που έκανε η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, η Κίρα Γιάρμις, σύμφωνα με την οποία ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου βρίσκεται σε κώμα αφού κατανάλωσε ένα φλιτζάνι τσάι, στο οποίο, όπως είπε, πιστεύει ότι είχαν ρίξει δηλητήριο.

Ο Καλιντσένκο σημείωσε ότι η “δηλητηρίαση από φυσικά αίτια” είναι μια από τις διάφορες διαγνώσεις που εξετάζονται, αλλά οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ