Απάντηση στον Ερντογάν για την Μειονότητα στην Θράκη: Το βάρβαρο παρελθόν της Τουρκίας του αφαιρεί το δικαίωμα να μιλά για τις Μειονότητες!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα απαντήσει στον Ερντογάν για τη Μειονότητα στη Θράκη με παρέμβαση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου

Είδε και αποείδε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ότι ο Ερντογάν δεν παίρνει απάντηση -ποιος να την δώσει, ο κ. Μητσοτάκης ή η κα Σακελλαροπούλου;- όταν μας προκαλεί βάναυσα για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη και πήρε την απόφαση να απαντήσει αυτός.  Όταν πρόκειται για την υπεράσπιση της Πατρίδας, για τον Προκόπη Παυλόπουλο δεν μετράνε οι τίτλοι αλλά η Ελληνική Ψυχή.  Γι’ αυτό την ερχόμενη Τρίτη, 25.8.2020 στις 17.00, θα συμμετάσχει σε διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει ο EPLO, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου, με θέμα το νομικό καθεστώς των Μειονοτήτων σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Σίγουρα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα «τρίψει στα μούτρα» του Ερντογάν την αγραμματοσύνη του για το διεθνές δίκαιο, όπως το έκανε και στην Αθήνα, όταν ο Ερντογάν «πήγε αδιάβαστος» για τη Συνθήκη της Λωζάνης.  Σίγουρα επίσης θα του θυμίσει το βάρβαρο παρελθόν της Τουρκίας, τις Γενοκτονίες και άλλα πολλά, γιατί μόνον έτσι καταλαβαίνει ο Ερντογάν.  Όχι με μισόλογα και υπεκφυγές, αλλά με μεγάλες και ιστορικές αλήθειες.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ