Κίνδυνος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η UEFA είναι έτοιμη να την αποκλείσει από το Champions League

Η UEFA ανοίγει εκ νέου την έρευνα σχετικά με τη μη συμμόρφωσή της Παρί Σεν Ζερμέν με το οικονομικό fair play κι είναι έτοιμη να αποκλείσει τη γαλλική ομάδα από το Champions League.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», η οποία κι αποκάλυψε το θέμα, η UEFA θα εξετάσει ξανά τα συμβόλαια της Παρί Σεν Ζερμέν με χορηγούς, όπως επίσης και τις συμφωνίες για τις μεταγραφές του Νεϊμάρ και του Κιλιάν Μπαπέ, αφού  διαπιστώθηκε ότι οι τιμές ήταν πολύ υψηλότερες από αυτές που είχαν ανακοινωθεί.

Η αναθεώρηση των συμβάσεων χορηγίας, μπορεί να οδηγήσει τους αριθμούς της Παρί Σεν Ζερμέν στο… κόκκινο, γεγονός που συνεπάγεται την τιμωρία από την UEFA.

Τα Football Leaks αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η Παρί Σεν Ζερμέν (και η Μάντσεστερ Σίτι) εισέπραττε εισόδημα από βασικούς χορηγούς από βασικούς χορηγούς που σχετίζονταν με τον ιδιοκτήτη της με τα ποσά να υπερβαίνουν κατά πολύ την αγοραία αξία που εκτιμούν οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες που προσλαμβάνονται από την UEFA.

Οι Παριζιάνοι ίσως γλιτώσουν τον αποκλεισμό από το Champions League, ωστόσο δεν αποκλείεται να τιμωρηθούν με απαγόρευση μεταγραφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here