Μεικτές τάσεις αλλά και ρεκόρ στη Wall Street – Σε υψηλό πέντε μηνών το πετρέλαιο


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Με μεικτό πρόσημο έκλεισε την Τρίτη (25/8) το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στη Wall Street, με τους δείκτες S&P 500 και Nasdaq να κλείνουν σε νέα ιστορικά υψηλά ρεκόρ.

Ωστόσο η πτώση στην μετοχή της Apple περιόρισε τα κέρδη από τις θετικές εξελίξεις στις αμερικανικό-κινεζικές εμπορικές σχέσεις και τη νέα πρόοδο στην μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι δείκτες

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 60,02 μονάδων (-0,21%), στις 28.248,14 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 86,75 μονάδων (+0,76%), στις 11.466,47 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 έκλεισε με άνοδο 12,34 μονάδων (+0,36%), στις 3.443,62 μονάδες.

Νέα κέρδη για το αργό

Με κέρδη έκλεισε τις συναλλαγές της Τρίτης το πετρέλαιο, σκαρφαλώνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές του Μαρτίου καθώς.

Οι επενδυτές αξιολογούν τις διαταραχές στην παραγωγή από τον Κόλπο του Μεξικού που πλήττεται από τον τυφώνα Λάουρα καθώς τα διυλιστήρια σε Τέξας και Λουιζιάνα έκλεισαν.

Σε αυτό το κλίμα, το αμερικανικό αργό τύπου West Texas Intermediate (WTI) παραδόσεως Οκτωβρίου πρόσθεσε 73 σεντς ή 1,7% για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές στα 43,35 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Αυτό είναι το υψηλότερο κλείσιμο από τις 5 Μαρτίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ