Αταλάντη: Βοσκός πυροβόλησε ιερόδουλη – Δείτε γιατί

Ο 40χρονος έστρεψε την καραμπίνα του κατά μιας γυναίκας κι ενός άντρα, τραυματίζοντας την πρώτη.

 

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, δικάστηκε η υπόθεση ενός 40χρονου βοσκού από την Κυρτώνη Αταλάντης, ο οποίος πυροβόλησε κατά δύο ανθρώπων στις 27 Δεκεμβρίου του 2017, κοντά στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος (για απόπειρα ανθρωποκτονίας) είχε στρέψει την καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα εναντίον μιας 35χρονης Βουλγάρας η οποία είχε πάει στο σπίτι του για να προσφέρει τις «υπηρεσίες» της, και την είχε πυροβολήσει τραυματίζοντάς την στην πλάτη.

Η γυναίκα χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο Νοσοκομίο Λαμίας.

Όπως κατέθεσε η ίδια στη δίκη, είχε πάει στο σπίτι του κατηγορούμενου προκειμένου να του προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ μαζί της είχε και έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να έπαιρνε προμήθεια από τις «επισκέψεις» της φίλης του.

Η επίσημη εκδοχή του κατηγορούμενου ήταν ότι δεν τα βρήκαν στο αντίτιμο, αναφέροντας και ένα ποσό της τάξης των 60 ευρώ.

Υποστήριξε μάλιστα ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό, καθώς φοβήθηκε την αντίδραση του «συνοδού» της Βουλγάρας, αφού δεν την πλήρωσε.

Τα παραπάνω υποστήριξε στην αγόρευσή της και η συνήγορος του δράστη, σημειώνοντας ότι ο εντολέας της και η 35χρονη γνωριζόντουσαν από το καλοκαίρι, όταν και είχαν συνευρεθεί για πρώτη φορά έναντι αντιτίμου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επρόκειτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης για τους λόγους που υποστήριξε και ο 40χρονος στην απολογία του.

Το Δικαστήριο δέχτηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς της υπεράσπισης και μετέτρεψε την κατηγορία, τιμωρώντας τον δράστη με ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή.

Ο 40χρονος βοσκός άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Lamia Report

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here