Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Από το 2007 παραμένει αγνοούμενη η Μαντλίν Μακκάν η οποία εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Οι έρευνες που συνεχίζονται επί 11 χρόνια έχουν στοιχίσει τουλάχιστον 11,7 εκατ. λίρες ενώ το υπουργείο Εσωτερικών δίνει επιπλέον 150.000 λίρες προκειμένου η έρευνα να συνεχιστεί έως τις 31 Μαρτίου του 2019.

Η Kate και ο Gerry McCann είναι «εξαιρετικά ευγνώμονες» για την έγκριση του τελευταίου αιτήματός τους για περισσότερα χρήματα εν μέσω αυστηρών κυβερνητικών περικοπών, δήλωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Clarence Mitchell, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τον προηγούμενο μήνα ένας πρώην ντετέκτιβ τον οποίο έιχαν προσλάβει οι γονείς του κοριτσιού και δούλεψε στην υπόθεση έως το 2011 οπότε ανέλαβε την υπόθεση η μητροπολιτική αστυνομία, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση μπορεί να λυθεί και πως το κορίτσι θα βρεθεί ζωντανό στην Πορτογαλία καθώς εκεί υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τι συνέβη.

Πέρυσι, ο ίδιος είχε πει ότι υπήρχε κύκλωμα παιδεραστών που δρούσε στην περιοχή, για το οποίο γνώριζαν οι κάτοικοι και το κάλυπταν, όπως τώρα πιστεύει ότι οι ίδιοι θα μιλήσουν.

Ωστόσο, η νέα χρηματοδότηση που θα κοστίσει και πάλι στην τσέπη των Βρετανών, προκαλεί οργή καθώς βλέπουν ότι τα χρήματά τους πηγαίνουν σε μία έρευνα χωρίς αποτέλεσμα.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here