Ευγενία Ξυγκόρου: «Απορώ πώς με πήραν για οντισιόν μέσω facebook»

Την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την νέα σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

HΕυγενία Ξυγκόρου οφείλει στα social media τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Επιστροφή. Κι όμως, η ίδια δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με αυτά. Οι αντιφάσεις άλλωστε χαρακτηρίζουν τη νεαρή ηθοποιό και στην υπόλοιπη ζωή της.

Την ανακάλυψαν μέσω facebook την περίοδο που σπούδαζε στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Τώρα πλέον είναι στο τέταρτο έτος.

«Από μικρή ήθελα να περάσω σε αυτή τη σχολή και μετά να συνεχίσω σε μια δραματική ώστε να πάρω όλες τις γνώσεις, και τις θεωρητικές και τις πιο πρακτικές. Αλλά με πρόλαβε ο ρόλος στο σίριαλ. Γενικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα social media. Και απορώ πώς με πήραν για οντισιόν μέσω facebook, γιατί δεν είναι ότι ανεβάζω ιδιαίτερα καλλιτεχνικές φωτογραφίες ή ότι έχω συχνή παρουσία στο Instagram», λέει η ηθοποιός στο Instyle.

Η μητέρα της είναι σινεφίλ και εκείνη που της κόλλησε «το μικρόβιο» του κινηματογράφου. «Μου έδωσε πολλά ερεθίσματα από μικρή. Όταν έμαθα να διαβάζω υπότιτλους και ενώ ακόμα έβλεπα ταινίες της Disney, ξεκίνησε να μου συστήνει φιλμ του Tim Burton, όπως η Νεκρή Νύφη. Τώρα, και λόγω της σχολής, έχω μια λίστα με έργα από παλιότερες δεκαετίες που θέλω να δω για να καλύψω όλα αυτά τα χρόνια. Η αγαπημένη μου τελευταία είναι η βωβή ταινία «Το Εργαστήρι του Δόκτορος Καλιγκάρι».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here