Εθνική Ελλάδας – Τοροσίδης: “Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία μας”

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πως οι διεθνείς θα πρέπει να βγάλουν και πάλι διάθεση στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που δεν έγινε στα τελευταία ματς της «Γαλανόλευκης» και έκανε λόγο για μια νέα αρχή στην αναμέτρηση με την Φινλανδία.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την Φινλανδία για το Nations League, ο Βασίλης Τοροσίδης στάθηκε στο θέμα της διάθεσης που… έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της “Γαλανόλευκης” στα προηγούμενα παιχνίδια.
Εθνική Ελλάδας – Αναστασιάδης: “Η λέξη “δικαιολογία” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου”

“Σίγουρα μία νέα αρχή για την Εθνική ομάδα αν και για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε τους Φινλανδούς με το σκορ που πρέπει όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Μετά αν δεν τα καταφέρουμε αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός με τον νέο προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι κακό να μείνει από τρίτη σερί διοργάνωση έξω” τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός.

Ως προς το τι πρέπει ν’ αλλάξει, ο Τοροσίδης ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο: “Το διαφορετικό που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν έχει να κάνει από άποψη ποδοσφαιρικού. Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση. Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ειδικά πως δεν υπήρχε διάθεση. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες να παίξουμε με διάθεση”.

Για το αν πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό: “Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία που έχουμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να κοιτάξουμε στο πρόσωπο όλους τους αντιπάλους. Έγινε σε κάποια ματς και στα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό όπως σε εκείνο με το Βέλγιο”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here