Συναγερμός στην Πτολεμαϊδα: «Tαμπουρωμένος» πατέρας δεν έδινε το παιδί στην μητέρα του


«Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (22/09) στην κάτω Πτολεμαϊδα, καθώς πατέρας απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι πολυκατοικίας

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για έναν άνδρα «ταμπουρωμένο» στο σπίτι του, ο οποίος αρνιόταν να επιστρέψει το ανήλικο παιδί του στην μητέρα του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση.

Ο πατέρας, που φέρεται να είχε πάρει το παιδί για μία ημέρα, με τη συγκατάθεση της μητέρας του, αρνήθηκε να το επιστρέψει σε εκείνη και έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Ant1.

Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο αυτός δεν ανταποκρινόταν. Στο σημείο έσπευσε κι η Πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα, ώστε οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν από το μπαλκόνι.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, καθώς λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ συνελήφθη ο πατέρας που απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με το παιδί να είναι καλά στην υγεία του και να επιστρέφει στη μητέρα του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ