Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αποκαλύπτει πώς βίωσε τους γάμους Μενούνος και Ρέμου στους οποίους μαγείρεψε!

Ποιον θεωρεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πραγματικό του ανταγωνιστή και πώς βίωσε ο ίδιος τους λαμπερούς γάμους της Maria Menounos και του Αντώνη Ρέμου; Ο ίδιος αποκαλύπτει τα πάντα… 

Ποιον σεφ θεωρείς ανταγωνιστή σου;

Πάρα πολλούς! Ποτέ δεν θεωρούσα ότι είµαι ο καλύτερος του χωριού. ∆ουλεύω όσο το δυνατόν καλύτερα και υπήρχε πάντα σεβασµός προς τους ανθρώπους οι οποίοι θεωρούσα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. ∆εν µπήκα επίσης στη διαδικασία να πω ότι εγώ είµαι ο παλιός και πρέπει να µε σέβεστε.

Επιμελήθηκες το μενού των γάμων της χρονιάς. Της Μαρίας Μενούνος, αλλά και του Αντώνη Ρέμου…

Εξαιρετικοί άνθρωποι και τα δύο ζευγάρια. Ο Αντώνης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, του βγάζω το καπέλο για όλα όσα έχει κάνει, όπως και η Υβόννη. Γνώστες του φαγητού και οι δύο. Είναι λάτρεις µε σοβαρές γνώσεις για το φαγητό και µάγειρες και οι δύο. Κάναµε µαζί το µενού για τον γάµο τους, µε πάρα πολύ καλή πρώτη ύλη, γιατί ήθελαν οι καλεσµένοι τους να περάσουν καλά. Εγινε καταπληκτικό γλέντι και στους δύο γάµους. Της Μενούνος το στιλ ήταν εντελώς παραδοσιακό, ειδικά για χωριό. Με κλαρίνο, που όλοι χόρευαν από την αρχή µέχρι το τέλος. Του Αντώνη ήταν λίγο πιο έλεγκαντ, µε πολύ καλό τραγούδι. Η κ. Μενούνος είναι µία καταπληκτική γυναίκα, µιλάει υπέροχα ελληνικά, αγαπά την Ελλάδα και η ίδια και ο άντρας της, είναι πολύ χαµηλών τόνων και από αυτό πρέπει κάποιοι άνθρωποι στη χώρα µας να παίρνουν παράδειγµα. Οσο διάσηµος και αν είσαι, αυτό που µετρά είναι να ξέρεις από πού έρχεσαι και πού θες να πας. ∆εν υπάρχει λόγος να κάνεις επίδειξη δυνατοτήτων και δυνάµεων.

Πηγή: Realnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here