To Παλάτι επαναστατεί – Γυρίζουν την πλάτη στην Βασίλισσα Ελισάβετ


Εξοργισμένη είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ

Έξω φρενών είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, με το προσωπικό του Παλατιού. Ο λόγος, είναι ότι όταν τους ζητήθηκε να μείνουν μαζί της στην απομόνωση λόγω κορονοϊού και μακριά από τις οικογένειές τους για διάστημα 4 εβδομάδων τα Χριστούγεννα, εκείνοι αντέδρασαν.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που ζητήθηκε από την ομάδα των 20 υπαλλήλων ήταν να μείνουν μαζί της στο Νόρφολκ χωρίς τις οικογένειές τους στην διάρκεια των γιορτών.

Όμως, εκείνοι αντέδρασαν έντονα καθώς δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους 4 εβδομάδες τα Χριστούγεννα.

Αιτία της συγκεκριμένης διαμάχης ήταν τα αυξημένα μέτρα για τον κορονοϊό, κυρίως στο προσωπικό που περιβάλλει την 94χρονη Βασίλισσα αλλά και τον 99χρονο σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο.

Η άρνηση του προσωπικού μπορεί να σημάνει ότι η Βασίλισσα για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια θα αναγκαστεί να περάσει τα Χριστούγεννα στο Γουίνδσορ.

Πηγή από το Παλάτι είπε στην Sun: «Η Βασίλισσα είναι έξω φρενών. Το προσωπικό είπε “μέχρι εδώ!” Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί».

Η Βασίλισσα περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σάντρινγχαμ αμέσως μετά την γιορτή για τα Χριστούγεννα που κάνει με την οικογένειά της στο Μπάκινγχαμ τον Δεκέμβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ