Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν θέλω να με ξέρει ο κόσμος για πράγματα που δεν αφορούν τη δουλειά μου»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν αισθάνεται να έχει πιστούς θεατές μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο.

Επιπλέον σχολίασε γιατί επιλέγει να συνεργάζεται σταθερά με τον Γιάννη Κακλέα και αν βάζει όρια στη επαγγελματική και προσωπική έκθεση.
Αισθάνεστε ότι έχετε πιστούς θεατές μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο;
«Νιώθω πραγματικά ότι αξίζει που κάνω αυτή τη δουλειά όταν έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε: «Σας ακολουθούμε παντού. Χαιρόμαστε για τις επιλογές που κάνετε». Αυτοί είμαστε στο τέλος της ημέρας, οι επιλογές μας και η πορεία που χαράζουμε. Αυτό το «σας έχουμε εμπιστοσύνη» με γεμίζει ευθύνες».

Γιατί επιλέγετε χρόνια τώρα να συνεργάζεστε σταθερά με τον Γιάννη Κακλέα; Είναι μια συνταγή επιτυχίας;
«Συναντηθήκαμε το 2010 στη «Λυσιστράτη» στο Εθνικό. Εκτοτε προχωράμε μαζί. Θυμάμαι στην Επίδαυρο να με πλημμυρίζει ένα δυνατό συναίσθημα ευτυχίας από την επιτυχία της παράστασης. Και εκεί είπαμε να γίνουμε ομάδα. Δεν έχουμε, όμως, ένα κλειστό κύκλωμα. Θέλουμε να γεμίζουμε το όνειρο μας με ταλαντούχους ανθρώπους».

Βάζετε όρια ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική έκθεση;
«Ναι. Επιζητώ μια ισορροπία και δεν θέλω να με ξέρει ο κόσμος για πράγματα που δεν αφορούν τη δουλειά μου. Ο,τι έχω καταφέρει μένει στο θέατρο. Είναι μια συνειδητοποίηση. Ξέρετε, τα πρώτα χρόνια μπορεί να μπλέκονται τα όρια μεταξύ του-αληθινού και του ψεύτικου. Σε μπερδεύει αυτό αλλά την όποια δόξα δεν μπορείς να την κουβαλάς στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό άνθρωπο σε κάνουν ο χαρακτήρας και οι αξίες σου. Φορώντας το ένδυμα του δοξασμένου καλλιτέχνη για να αποδείξεις ότι είσαι κάποιος έχεις απλώς καταστρέψεις την ψυχική σου υγεία. Δεν μετράει το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», αλλά η επίγνωση του «ξέρω ποιος είμαι εγώ». Δεν με αφορά το να δίνω τροφή με την προσωπική μου ζωή. Δεν την κρύβω, βέβαια, αλλά δεν ενημερώνω τον κόσμο για το πώς ζω. Φυσικά και ασχολούμαι με τα social media. Και μου αρέσει να μοιράζομαι φωτογραφίες από τοπία και από τις δουλειές μου. Οχι όμως να εκτίθεμαι άσκοπα», αναφέρει στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here