Δολοφονία στο Λουτράκι: Η μοιραία κίνηση της 45χρονης – Το παιχνίδι της μοίρας που έπειξε και έχασε


Δολοφονία – Λουτράκι: Συγκλονίζει η άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος – Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πως κατέστρωσε το σχέδιο δολοφονίας του ζευγαριού.

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από τη διπλή δολοφονία στην περιοχή Φλάμπουρο με θύματα μια 45χρονη μασέζ από την Ουκρανία και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους όσο κυλά ο χρόνος φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού οι εκτιμήσεις των αστυνομικών «δείχνουν» ως πιθανότερο δράστη του στυγερού εγκλήματος έναν άνδρα με τον οποίο η 45χρονη μασέζ διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν. Η 45χρονη διέκοψε κάθε επαφή μαζί του και συνέχισε τη ζωή της στο πλευρό του 42χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της.

Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι ένας 45χρονος Αλβανός, γνωστός στην αστυνομία για ληστείες και ναρκωτικά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, παρά το γεγονός ότι δεν είχε και την πλέον αρμονική σχέση με την άτυχη μασέζ, ήθελε να την παντρευτεί. Όμως, η 45χρονη Ουκρανή, είχε βρει τη δύναμη να τον χωρίσει, με τον Αλβανό να μην αποδέχεται για κανέναν λόγο την εξέλιξη αυτή και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, ο Αλβανός βασικός ύποπτος, φέρεται να την απειλούσε αρκετό καιρό και μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει τις απειλές από το διάστημα που η άτυχη γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη Μύκονο, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου της.

Μετά το χωρισμό τους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στην Αστυνομία άτομα του στενού της περιβάλλοντος, ο αλλοδαπός άνδρας που αναζητείται ως βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία, της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς”. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 45χρονη ουδέποτε είχε αναφέρει τις απειλές που δεχόταν στην Αστυνομία, κίνηση που αν είχε κάνει είναι πιθανό να είχε αποβεί σωτήρια για τη ζωή της.

Η 45χρονη μασέζ από την Ουκρανία και ο 42χρονος φαρμακοποιός, φαίνεται να είχαν συνάψει σχέση σχετικά πρόσφατα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση αυτή, δεν είχε κλείσει καν 2 εβδομάδες. Ήταν όμως τέτοια η ανακούφιση και η χαρά της 45χρονης για την νέα της σχέση, που όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο loutraki365.gr άτομα του περιβάλλοντός της, “δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της που επιτέλους ξέμπλεξε και βρήκε έναν φυσιολογικό άνθρωπο”. Μάλιστα, το νέο ζευγάρι σχεδίαζε το μοιραίο Σαββατοκύριακο να αποδράσει σε κάποιο προορισμό. Όμως, τελικά, επέλεξαν το εξοχικό της 45χρονης στο Φλάμπουρο, με τη γνωστή κατάληξη.

Στο μεταξύ, απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, όταν η αδερφή του φαρμακοποιού από το Λουτράκι έκανε την αναγνώριση της σορού του, ενώ λίγο αργότερα άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της 45χρονης, κλήθηκε να κάνει την ίδια διαδικασία.

Πηγή: loutraki365.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ