Αλικάκη – Λαγούτης: Το διαζύγιο, ο παιδοψυχολόγος και τα συμβούλια μέσω skype

Η Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης συνεργάζονται πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους και έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη!

Η Μυρτώ είπε: «Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από το χωρισμό μας. Είμαστε έτσι κι αλλιώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλο και περισσότερο αγαπημένοι μεταξύ μας. Οπότε νομίζω ότι είναι απλά μια ευχάριστη υπόθεση όλο αυτό»!
Ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε: «Όταν έχει χρειαστεί να διαχειριστείς πολύ πιο δύσκολα ζητήματα, το να γίνει και κάτι που αγαπάς έτσι κι αλλιώς – η δουλειά σου δηλαδή – και να το κάνεις και με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις καλά, μόνο ωραίο μπορεί να είναι, γιατί να κομπλάρεις;»

Πάντως παραμένουν παντρεμένοι ακόμα αφού δεν έχει βγει το διαζύγιό τους. Θα ξαναπαντρεύονταν;
Και η Μυρτώ τόνισε: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους»/

Ενώ ο Πέτρος είπε: «Εγώ θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ το γάμο, μόνο αν αποφάσιζα ότι θέλω να κάνω κι άλλο παιδί.»

 Και υπογράμμισανν: «Καταρχάς είχαμε πάει σε παιδοψυχολόγο πριν. Κανείς δεν έχει κακολογήσει ποτέ τον άλλον στα παιδιά. Γενικά κάναμε πάντα οικογενειακά συμβούλια… Έχουμε κάνει οικογενειακά συμβούλια και μέσω skype. Οι δικηγόροι που ασχολούνται με διαζύγια λένε ότι τα πρώτα δύο χρόνια είναι δύσκολα και είναι αλήθεια. Να ανοίξουμε ένα γραφείο να δίνουμε συμβουλές. Για πάρα πολλά ζητήματα είμαστε φιλαράκια, για άλλα νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή μας σοβαρό θα ειπωθεί και υπάρχει και στήριξη του ενός προς τον άλλον. Είμαστε μελαχρινοί Σουηδοί.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here