Στο πλευρό του Αντετοκούνμπο ο ΠΣΑΚ. “Η γραφή, δεν μιλάει για κόκκινους, δεν μιλάει για μαύρους, δεν μιλάει για άσπρους”

Την δυσαρέσκεια του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά το πρόσφατο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Euroleague εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Το δελτίο τύπου του ΠΣΑΚ

“Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για τα φαινόμενα του ρατσισμού που επανήλθαν στο χώρο του μπασκετ.

Θελουμε να υπενθυμίσουμε την πάγια θέση μας ενάντια σε αυτή την αρρώστια που “ταλαιπωρεί” μια μερίδα ανθρώπων στη χώρα μας.

Ενδεικτικές είναι οι εκδηλώσεις και τα τουρνουά που πραγματοποιούμε κάθε καλοκαίρι, με σύνθημα “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”.

Δεν υπάρχει άλλωστε ομορφότερη εικόνα, απο αυτή σε ένα γήπεδο μπασκετ ή μια γειτονιά, με δεκάδες παιδιά διαφόρων χωρών, να παίζουν μεταξύ τους.

Ο ΠΣΑΚ “κλέβει” έναν υπέροχο στίχο που έχει ερμηνεύσει ένας τεράστιος καλλιτέχνης στη χώρα μας, που έχει βιώσει όσο κανένας το ρατσισμό. Ο Κώστας Χατζής, λέει λοιπόν, πως “Η γραφή, δεν μιλάει για κόκκινους, δεν μιλάει για μαύρους, δεν μιλάει για άσπρους”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here