Κορονοϊός: Ξέφρενο γλέντι με χορούς σε μπαρ στο Παγκράτι παρά τους περιορισμούς


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Την ώρα που οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούν ότι σε λίγο η εξάπλωση της πανδημίας θα είναι αδύνατο να ελεγχθεί κάποιοι εξακολουθούν να αγνοούν τον τεράστιο κίνδυνο με τον οποίο είμαστε αντιμέτωποι.

Τουμπερλέκι, χοροί πάνω στο μπαρ, όλοι όρθιοι, ο ένας πάνω στον άλλον και η διασκέδαση να «παίρνει φωτιά», σαν να μην υπάρχει πανδημία…

Με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά σε ανησυχητικό βαθμό και τα νέα περιοριστικά μέτρα να βρίσκονται σε ισχύ, η επιπολαιότητα ορισμένων συνεχίζεται, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ξυλοκόπησαν φοιτητή γιατί κατήγγειλε συνωστισμό στο Κολωνάκι

Τα κρυφά πάρτι συνωστισμού καλά κρατούν, παρά τα νέα περιοριστικά μέτρα. Ένας 20χρονος φοιτητής κατήγγειλε στην αστυνομία τον συνωστισμό που επικρατούσε σε νυχτερινό μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

«Δεν τηρούνταν τα μέτρα και ήταν όλοι όρθιοι. Πριν φύγω έκανα μια κλήση στην αστυνομία και μάλιστα βγαίνοντας ρώτησα έναν άνθρωπο που δούλευε εκεί, ποια είναι η διεύθυνση του μαγαζιού» ανέφερε ο φοιτητής.

Όταν ο νεαρός αποφάσισε να φύγει, τον περικύκλωσαν κάποιοι σωματώδεις άνδρες και άρχισαν να του ζητούν το λόγο.

Μετά από λίγο, εμφανίστηκε ένας ψηλός αδύνατος άνδρας που φορούσε αθλητικό τζάκετ και άρχισε να γρονθοκοπεί τον φοιτητή.

«Με πλησιάζει και αρχίζει να μου ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο, ενώ εγώ προσπαθούσα να αμυνθώ» πρόσθεσε.

Για καλή του τύχη, εκείνη τη στιγμή κατευθύνθηκαν προς το μέρος του άνθρωποι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σε ένα άλλο γνωστό καφέ-μπαρ στο Κολωνάκι, μπήκε λουκέτο καθώς λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, μετά τις 12 έπεφτε το σύνθημα για να μετακινηθούν οι πελάτες από τη σάλα στον… ακάλυπτο χώρο, τον οποίο είχαν διαμορφώσει ανάλογα με στέγαστρο, προκειμένου να συνεχίζουν τη διασκέδασή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρες.

Ωστόσο, ένας πελάτης που δεν ήταν σύμφωνος με αυτή την τακτική, φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία και να κατήγγειλε την παρανομία.

Έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας, το μπαρ σφραγίστηκε και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στους ιδιόκτητες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ