Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου (Γιώργου και Παναγιώτη) και του πατέρα τους Κωνσταντίνου, δεν έχει τέλος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιχείρησή τους να αποδείξουν – χωρίς ίχνος ηθικού φραγμού – ότι ο πατέρας τους είναι «ασθενής» και «ανίκανος» (προκειμένου να πάρουν ολόκληρη την περιουσία), τώρα κάνουν λόγο για δήθεν – αόρατα – συμφέροντα που διεκδικούν την περιουσία του πατέρα τους και οι ίδιοι θέλουν να εμφανιστούν ως προστάτες της περιουσίας – Παράλληλα ανοίγουν μέτωπα και κυνηγούν όποιον τολμήσει να ισχυριστεί ότι είναι καλά ο πατέρας τους – Απίστευτα πράγματα 

Στο φόντο της σύγκρουσης βρίσκεται μια κολοσσιαία περιουσία που εκτιμάται στα 500 εκατ. ευρώ.

Πριν από λίγους μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το δικόγραφο με το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης που κατέθεσαν τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης και Γιώργος ισχυριζόμενοι ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον καθιστούν ανίκανο να διαχειριστεί την οικογενειακή περιουσία.

Η είδηση προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, αλλά και τεράστια απογοήτευση στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, που παρακολουθεί άναυδος δυο παιδιά να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο πατέρας τους είναι ψυχικά ασθενής και ανίκανος.

Η δικαστική αντιπαράθεση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση.

Τα δύο αδέλφια έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο να ζητήσουν να γίνει πραγματογνωμοσύνη από επιστήμονες κατηγορώντας τον πατέρα τους Κωνσταντίνο για «πολυδιάστατη ψυχοδιανοητική έκπτωση»!!!

Μετά τη δημόσια κατακραυγή από αυτή τους την ενέργεια, αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική και τώρα διαρρέουν δεξιά και αριστερά : «Ποτέ δεν είχαμε απέναντί μας τον πατέρα μας». Απλά όπως λένε προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες ανήκουν εξίσου κατά 1/3 στον πατέρα και σε καθέναν από τους δυο γιους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here