Κορονοϊός: Πάνω από 20 κρούσματα σε γηροκομείο στα Ιωάννινα – «Συναγερμός» στις αρχές


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Από το απόγευμα του Σαββάτου είναι σε επιφυλακή οι αρμόδιοι για τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στα Ιωάννινα.

Νέα εστία συγκεντρωμένων κρουσμάτων στα Ιωάννινα έρχεται να μεγαλώσει την ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Epiruspost, επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες πως υπάρχουν 20 κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτικό γηροκομείο στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή της εβδομάδας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων.

Μετά τον έλεγχο που έγινε σε όλους τους ηλικιωμένους, πάνω από 20 βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αμέσως χτύπησαν τα… καμπανάκια.

Κάποιοι από όσους έχουν νοσήσει έχουν διακομιστεί στις Μονάδες Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι οποίες ωστόσο είναι υπερπλήρεις. Για τον λόγο αυτό, υπάρχει πλάνο διακομιδής σε νοσοκομείο εκτός Ηπείρου, πιθανότατα στην Πάτρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ