Λευτέρης Πανταζής: Συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Λευτέρης Πανταζής: Συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ένας από τους χθεσινούς  καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  στο The 2night Show του ΑΝΤ1. 

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που βιώνει ο κλάδος της εστίασης και των νυχτερινών μαγαζιών, καθώς οι άνθρωποι που απασχολούνται σε αυτές τις επιχειρήσεις αποτελούν  μεγάλο ποσοστό. Ο ίδιος είπε: “Στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου , τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά.”

“Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. Με σεβασμό, λοιπόν, κάθισα στο τραπέζι απέναντι του και μιλήσαμε για όλα τα πράγματα. Πρώτα για τη ζωή μας. Πως ξεκινήσαμε και οι δύο και τώρα αυτός είναι υπουργός κι εγώ είμαι ο Λευτέρης Πανταζής από την αγάπη του κόσμου.”

“Του είπα ότι ο κόσμος πεινάει στην κυριολεξία. Ο κλάδος μας είναι κομμένος στη μέση. Δεν βλέπω και κινήσεις. Μας έδωσαν 800 ευρώ πριν από δέκα μήνες. Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα; Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους μουσικούς που πήραν 800 ευρώ.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here