Σάββας Πούμπουρας: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν θα καθορίσουν τις πράξεις μου»

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για το «Nomads» και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάζεις κριτικές και όσα γράφονται στην Ελλάδα για το παιχνίδι; Θύμωσες με κάτι από αυτά που γράφτηκε;

Φυσικά και διαβάζω τις κριτικές και βεβαίως υπάρχουν απόψεις που τις παίρνω πολύ σοβαρά και προσπαθώ να δουλεύω και να εξελίσσω και εμένα αλλά και ό,τι έχει να κάνει με το «Nomads». Από την άλλη, μπορώ να καταλάβω τι γράφεται από απλή κακεντρέχεια ή από πραγματικό ενδιαφέρον. Είμαι δεκτικός στα πάντα, είναι δύσκολο να με θυμώσει κάτι γιατί γνωρίζω πολύ καλά με πόση αγάπη δουλεύουμε όλοι μας καθημερινά για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η σύγκριση με τον Γρηγόρη δεν νιώθεις ότι είναι άδικη;

Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Ο κόσμος κρίνει και συγκρίνει. Και είναι φυσικό από τη στιγμή που ένα πρόγραμμα φέρει το ίδιο όνομα με διαφορετικό παρουσιαστή. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Ο Γρηγόρης είναι ένας καταξιωμένος παρουσιαστής με τεράστια πείρα και έχει το δικό του στιλ το οποίο θαυμάζω. Με τη σειρά μου, είμαι μια άλλη προσωπικότητα και λειτουργώ με το δικό μου τρόπο.

Σε προσωπικό επίπεδο, εντοπίζεις λάθη στην παρουσίαση του «Nomads» που προσπαθείς να αλλάξεις;

Κάθε μέρα δουλεύω για να βελτιώνομαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ευχάριστο να εξελίσσεσαι καθημερινά!

Με το χέρι στην καρδιά περίμενες υψηλότερη τηλεθέαση;

Όπως έχω ξαναπεί είμαι τόσο αφοσιωμένος στο «Nomads» γιατί είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Κάθε μέρα κάτι καινούργιο! Ασχολούμαστε τόσες πολλές ώρες με το project και το πώς αυτό θα βγει ολοένα και καλύτερο και πιστεύω ότι ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Η γνώμη μου για τα νούμερα; Προφανώς και θα τα δω, αλλά δεν θα καθορίσουν τις πράξεις μου. Όσο καιρό είμαι στην τηλεόραση, βασικό μέλημα μου είναι το περιεχόμενο και το πόσο πλήρης νιώθω όταν το αποτέλεσμα είναι καλό.

Πηγή: TV kous kous

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here