Νίκος Μουτσινάς: «Στην τηλεόραση βλέπω σίριαλ γιατί από εκεί εμπνέομαι και για τη δουλειά μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Open αλλά και τι βλέπει ο ίδιος στην τηλεόραση.

Μια που μιλήσαμε για όλες τις συνεργασίες σου, είχε γραφτεί πως αρχικά ο ΑΝΤ1 σου είχε προτείνει να συμπαρουσιάσεις το Nomads με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

Το διάβασα και εγώ τότε, αλλά δεν μου έγινε ποτέ μια τέτοια πρόταση από το κανάλι. Θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε ξανά με τον Γρηγόρη, αλλά δεν μου έγινε τέτοια πρόταση.

Επιστροφή στο τώρα: Κάνεις μια εκπομπή, το «Για την Παρέα» στο Open, που βασικά σχολιάζει την τηλεόραση. Εσένα τι σου αρέσει να βλέπεις στην τηλεόραση;

Γενικά δεν βλέπω πολύ. Συνηθίζω όμως να βλέπω σειρές και κάποια ριάλιτι, όπως το Greece’s Next Top Model και το Project Runway μάλιστα έχω παρακολουθήσει αρκετά και το ξένο. Μου αρέσει που έχει δημιουργία, φωτογραφίσεις και ταυτόχρονα μου αρέσει και το κομμάτι του ριάλιτι, που έχει ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, όμως, στην τηλεόραση βλέπω σίριαλ γιατί από εκεί εμπνέομαι και για τη δουλειά μου. Αυτό τον καιρό ξαναβλέπω τα Φιλαράκια. Τώρα μάλιστα που σκηνοθετώ στο θέατρο κωμωδία, επιλέγω να παρακολουθώ κάτι ανάλογο γιατί μου ξυπνάει τα πάντα στον εγκέφαλο.

Πηγή: people

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here