Κώστας Μαρτάκης: «Δεν πήγα σε ριάλιτι επιβίωσης γιατί δεν θα άντεχα. Θα μου γύριζε το μυαλό»

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε αποκλειστικά στον Τάσο Ριζόπουλο για τη ζωή του σήμερα, για τα επόμενα σχέδιά του αλλά και για όλα αυτά που αποφάσισε να απορρίψει προκειμένου να κάνει αυτά που πραγματικά αγαπά. 

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που πλέον δεν τον βλέπουμε σε τηλεόραση ή κάπου αλλού, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε:

«Δέχομαι προτάσεις στην τηλεόραση αλλά έχω άλλες προτεραιότητες. Αλλά μπέρδεψα λίγο τον κόσμο για το ποια είναι η ταυτότητά μου. Η ταυτότητά μου, η καψούρα μου και αυτό που θέλω να κάνω είναι τραγουδιστής και θέλω να αφοσιωθώ λίγο σε αυτό. Και η τηλεόραση και το θέατρο είναι πράγματα που με ενδιαφέρουν αλλά νομίζω ότι στο τραγούδι θέλω να αφοσιωθώ.»

Σε ό,τι αφορά τώρα το αν του έχουν γίνει προτάσεις για συμμετοχή του σε κάποιο ριάλιτι περιπέτειας, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Ναι, μου έγιναν προτάσεις αλλά δεν πήγα γιατί δεν θα άντεχα. Ούτε η παραγωγή ούτε οι συμπαίκτες μου. Δεν τα πάω καλά με τις σκληρές συνθήκες επιβίωσης. Τα σανίδια, τα κουνούπια, κάποια στιγμή θα μου γύριζε το μυαλό. Μετά θα ήταν τυφώνας Μαρτάκης. Τα παρακολουθώ και πωρώνομαι με τη διαδικασία των αθλημάτων. Το άλλο κομμάτι, το ριάλιτι, δεν θα το μπορούσα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης… 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here