Ο πόλεμος Σεφερλή με Θεατρικές Σκηνές συνεχίζεται: Η αποκάλυψη για τον αντικαταστάτη του Μάρκου

Νέες αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την εταιρία θεατρικών παραγωγών Θεατρικές Σκηνές με αφορμή την ακύρωση του ανεβάσματος της παράστασης Ζητείται Ψεύτης τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Παλλάς. 

Ο Παύλος Σταματόπουλος λοιπόν στην εκπομπή αποκάλυψε τα σενάρια που μελετώνται αυτές τις ώρες για το όλο θέμα, με πιθανότερο την αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή από άλλον καλλιτέχνη. Μάλιστα, τα ονόματα που αναφέρθηκαν πραγματικά έκαναν πολλούς να εκπλαγούν. 

«Υπάρχουν 3 σενάρια. Το ένα σενάριο αφορά σε ένα πρόσωπο το οποίο έπεσε χθες το βράδυ ως ιδέα για αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή. Ήταν πρόταση ενός ανθρώπους εκτός Θεατρικών Σκηνών. Στάλθηκε ένα μήνυμα το οποίο έγραφε: Λάκης Λαζόπουλος. Οι Θεατρικές Σκηνές δεν απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά σε αυτό το μήνυμα. Είναι ένα πρόσωπο που αν και ο ίδιος ήθελε θα μπορούσε να πάρει το βάρος αυτής της παράστασης. Θεωρώ πολύ δύσκολο να πει «ναι» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις με την επιχείρηση. Αφορά στο όνομα του Τάκη Ζαχαράτου. Θα ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράσταση και θα δημιουργηθεί μια νέα παράσταση, μουσικοχορευτική. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, γιατί οι παραστάσεις του είναι δύσκολες, με πολλά σκηνικά, πολλά κοστούμια, πολλές πρόβες, τραγούδια. Αν γίνει αυτό το σενάριο, θα είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους.

Το τρίτο σενάριο είναι συνδυασμός τους να πάνε Οι Μάγισσες της Σμύρνης μέχρι Φεβρουάριο και να δώσουν λίγο χρόνο παραπάνω στον Τάκη Ζαχαράτο να ετοιμάσει την παράστασή του» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here