Η ερωτευμένη γυναίκα, δεν ξέρει να κάνει εκπτώσεις


Μια ερωτευμένη γυναίκα κάνει τα πάντα χωρίς εκπτώσεις και δεύτερες σκέψεις για όλα όσα θεωρεί απαραίτητα για να είναι σωστή απέναντι στον άντρα που επιλέγει να είναι ο άνθρωπος της.

Σου ξεγυμνώθηκα γιατί το ήθελα. Γιατί σε εμπιστεύτηκα και γιατί πίστεψα σε σένα. Δεν το συνηθίζω και σου είχα πει πόσο σημαντικός άνθρωπος είσαι εσύ στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω που ήθελα να τα δώσω όλα για όλα χωρίς να σκεφτώ και χωρίς να με νοιάζει το τι θα έχανα.

Νομίζω πως και πίσω το χρόνο να γυρνούσα, πιθανότατα να το επαναλάμβανα.

Κι ας λένε ότι όταν επαναλαμβάνεις μια κατάσταση τότε είναι λάθος. Όχι δεν συμφωνώ. Είναι πάθος και έρωτας. Είναι το θέμα βλέπεις πως αξίζει σε κάποιες περιπτώσεις να δώσεις δεύτερη ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα. Να γνωρίσεις τον άλλο από την αρχή, αυτή τη φορά με περισσότερη όρεξη γιατί πιθανότατα γνωρίζετε και οι δυο τι θέλετε. Γνωρίζετε μέχρι που μπορεί να φτάσετε και ξέρετε πως υπάρχει κάτι μεταξύ σας που σας ελκύει σαν μαγνήτης και σας φέρνει κοντά. Υπάρχει πάθος, έρωτας και αγάπη. Δεν θα είναι πια παιχνίδι μεταξύ δυο ανθρώπων για να καλύψουν τα κενά και τη μοναξιά τους αλλά ούτε και για να αποδείξουν τίποτα.

Σε αγάπησα ξέρεις. Σε αγάπησα και έτσι θέλησα να μην σου κρύψω τίποτα. Προτίμησα να είμαι ανοιχτό βιβλίο απέναντι σου. Να γνώριζες από μένα τα καλά και τα άσχημα μου.

Σε αγάπησα και δεν ήθελα στιγμή να παίξω με τα αισθήματα σου.

Δεν περίμενα ότι θα σε τρόμαζε η αγάπη μου για να κρατούσα κάτι και για εμένα. Θέλησα να μην προσποιηθώ βλέπεις και να ζήσω τον απόλυτο έρωτα μαζί σου. Ήθελα να σου δώσω πράγματα και περίμενα κι από σένα περισσότερα. Δεν στο κρύβω. Ήθελα να απαιτούσες στιγμές αποκλειστικότητας, να ήθελες να υπάρχω στη ζωή σου, να ήσουν αυστηρός, να αισθανόμουν ότι θα με χειριζόσουν όπως θα το ήθελες, όπως το θεωρούσες εσύ σωστό. Γιατί μπορούσα να στα δώσω όλα αυτά. Πραγματικά το ήθελα και θα στα έδινα όλα όσα μου ζητούσες.

Δεν έχει σημασία εάν διήρκησε μια βδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο. Δεν μετριέται έτσι η αγάπη.

Μπορεί ένας άνθρωπος να σε αγγίξει και να σε πονέσει και να σε ανεβάσει και ας είναι μόνο λίγες στιγμές. Ο έρωτας δεν μετριέται.

Ξέρεις που θα με βρεις. Διαφορετική μεν, αλλά με την ίδια σπίθα στα μάτια για σένα.

Με την ίδια ερωτική διάθεση και με το πάθος να σε γνωρίσω καλύτερα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ