Σεξ – έλλειψη επιθυμίας: Γιατί δεν θέλω να έχω ερωτικές επαφές;


Σεξ έλλειψη επιθυμίας: Γιατί δεν θέλω έχω ερωτικές επαφές.  Αναρωτιέσαι κι εσύ “γιατί δεν θέλω να κάνω σεξ πια”; Παράγοντες όπως το άγχος, ο χρόνος και τα παιδιά μπορούν να σακατέψουν σοβαρά την σεξουαλική σου ορμή. Τούτου λεχθέντος, δεν θα πρέπει απλά να εγκαταλείψετε τη σεξουαλική σας ζωή για πάντα.

Χάπι αντισύλληψης. Επειδή υπάρχουν ορμόνες στο χάπι αντισύλληψης, η αντίδραση μπορεί να ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα, ανάλογα με τη χημεία του σώματός σας και το είδος του μίγματος ορμονών στο χάπι. Νέα μητρότητα. Η μητρότητα μπορεί να είναι σκληρή στη σεξουαλική σου ζωή. Είστε κουρασμένοι, αγχωμένοι και μπορεί να μην νιώθετε πλέον σέξι. Αυτό είναι φόρμουλα; Όχι, αλλά για πολλές γυναίκες είναι αληθινό.

Εικόνα σώματος. Το θέμα της εικόνας του σώματος είναι πραγματικό. Εάν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και εκτιμάτε το σώμα σας, είναι πιο πιθανό να είστε ανοικτοί σε σεξουαλικές δραστηριότητες, λέει η Janet Brito, διδάκτωρ, κλινική ψυχολόγος και σεξολόγος στην Χονολουλού.  Άγχος. Το άγχος γίνεται το νέο φυσιολογικό για τους ανθρώπους και, δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική σου ζωή. ” Φοράς πάρα πολλά καπέλα” Ένα υποσύνολο άγχους, πολλές γυναίκες καταλήγουν να παίζουν πολλαπλούς ρόλους και να εκπληρώνουν πολλαπλές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορούν να αισθάνονται συντριπτικές. Βαρεμάρα σχέσης. Το σεξ με το ίδιο άτομο μπορεί να αρχίσει να γίνεται “μια τυπική διαδικασία”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ