8 Λέξεις – ΣΚΑΙ: Τεράστιο σοκ για τον Αιμίλιο μια αποκάλυψη


8 Λέξεις: Στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις» έρχεται μία τεράστια ανατροπή. Τη γη κάτω από τα πόδια του θα χάσει ο Αιμίλιος Φωκάς προσεχώς στη σειρά «8 Λέξεις». Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια του ερωτικού-πολιτικού θρίλερ, ο διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Άκη Αρώνη βασανίζεται από εφιάλτες που δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια.

Ο γοητευτικός δημοσιογράφος θεωρεί πως είναι υπεύθυνος για μια παλιά… αμαρτία, αφού έκλεψε μία δημοσιογραφική έρευνά μίας συναδέλφου του που του έδωσε τη σημερινή αίγλη. H συγκεκριμένη εξέλιξη ώθησε την κοπέλα στην αυτοκτονία και ο Αιμίλιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ αυτό το γεγονός. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις» έρχεται μία τεράστια ανατροπή, αφού η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ζωντανή! Τη συγκεκριμένη ανακάλυψε τυχαία η σύζυγος του Αιμίλιου, η Μάγδα, η οποία την βλέπει ξαφνικά μπροστά της και σοκάρεται, καθώς όπως είναι φυσικό τη θεωρούσε νεκρή. Η Μάγδα είναι σίγουρη ότι η γυναίκα που είδε είναι η Ελεονώρα και το μεταφέρει στον Αιμίλιο, ο οποίος σοκάρεται με τη σειρά του από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια του ερωτικού-πολιτικού θρίλερ, ο διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Άκη Αρώνη βασανίζεται από εφιάλτες που δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια.

 

Ο γοητευτικός δημοσιογράφος θεωρεί πως είναι υπεύθυνος για μια παλιά… αμαρτία, αφού έκλεψε μία δημοσιογραφική έρευνά μίας συναδέλφου του που του έδωσε τη σημερινή αίγλη. H συγκεκριμένη εξέλιξη ώθησε την κοπέλα στην αυτοκτονία και ο Αιμίλιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ αυτό το γεγονός. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις» έρχεται μία τεράστια ανατροπή, αφού η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ζωντανή! Τη συγκεκριμένη ανακάλυψε τυχαία η σύζυγος του Αιμίλιου, η Μάγδα, η οποία την βλέπει ξαφνικά μπροστά της και σοκάρεται, καθώς όπως είναι φυσικό τη θεωρούσε νεκρή. Η Μάγδα είναι σίγουρη ότι η γυναίκα που είδε είναι η Ελεονώρα και το μεταφέρει στον Αιμίλιο, ο οποίος σοκάρεται με τη σειρά του από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ