Στοματικό σεξ: Απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνδρα… ποιο χαμηλά

Έτσι το θέλουν οι άντρες όταν το έχεις στο στόμα σου

Στοματικό σεξ: Απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνδρα…ποιο χαμηλά. Τα σώματα είναι διαφορετικά. Ξεχάστε τι έχετε δει στο πορνό, όπου το πέος είναι μεγάλο, απαλό, και την ατάκα για την γεύση “ω τόσο καλό”, καθώς το χειρίζεται ένα εξίσου τέλειο στόμα

Όλοι έχουμε τη δική μας μοναδική οσμή. Οτιδήποτε από αυτά που τρώμε μέχρι το σαπούνι που χρησιμοποιούμε μπορεί να το επηρεάσει.

Ένα γρήγορο ντους είναι συνήθως αρκετό για να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα εκεί κάτω. Κάθε οσμή που έχει απομείνει είναι φυσική και απολύτως εντάξει.

Ναι, τα γεννητικά όργανα και το σπέρμα έχουν μια γεύση. Τι γεύση έχει;

Δεν θα ξέρετε ακριβώς μέχρι να δοκιμάσετε. Ακριβώς όπως η φυσική μας οσμή, διαφορετικοί παράγοντες επηρεάζουν τη γεύση μας.

Αν κάποιος έχει μια αστεία γεύση, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν να την ενισχύσουν.

Στοματικό σεξ: Απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνδρα… ποιο χαμηλά

Τα πέη έχουν πολλά χρώματα, σχήματα και μεγέθη

Οι συσκευές τύπου πέος εκτελούν τη γκάμα όσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά. Έχετε υποστεί περιτομή ή μη περιτομή. Μερικά είναι μεγάλα, άλλα μικρά. Υπάρχουν σκούρα ή ωχρά, λεία ή ανάγλυφα.

Επίσης κάποια είναι αποτριχωμένα και άλλα έχουν τρίχες. Υπάρχουν σπάνιες σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις. Οποιαδήποτε επαφή του δέρματος με το δέρμα ή επαφή με σωματικά υγρά μπορεί να διαδώσει STI. Δεν προκαλούν όμως όλα τα STI συμπτώματα.

Μειώστε τον κίνδυνο και κάντε ένα νόστιμο κέρασμα χρησιμοποιώντας αρωματισμένα προφυλακτικά.

Στοματικό σεξ: Απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνδρα… ποιο χαμηλά

Ρωτάς: Ο σύντροφός μου είναι σιωπηλός, μήπως δεν κάνω κάτι καλά;

Εκτός από το να το δαγκώσεις, δεν υπάρχει τρόπος να τα σκατώσεις. Ψάξτε για μη λεκτικές ενδείξεις ευχαρίστησης, όπως γρηγορότερη και βαρύτερη αναπνοή ή κίνηση ώθησης.

Αν η σιγή ασυρμάτου σε φρικάρει, μη φοβάσαι να ρωτήσεις αν αισθάνεσαι καλά. Πιθανότατα θα σκεφτούν ότι είναι καυτό αυτό που πραγματικά θέλεις να τους προσφέρεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ