Ντιέγκο Μαραντόνα: Η τελευταία του συνέντευξη – «Το μόνο που μου λείπει είναι οι γονείς μου»

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το μυαλό του ήταν στην πατρίδα του την Αργεντινή

Πένθος στον παγκόσμιο αθλητισμό προκάλεσε ο θάνατος του θρύλου του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Μύθος» είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη με αφορμή τα 60 γενέθλιά του στις 30 Οκτωβρίου.

RIP Diego Maradona | A divine talent with more than a touch of the devil

Ακόμα και τότε και παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το μυαλό του ήταν στην πατρίδα του την Αργεντινή, ενώ είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ότι το ποδόσφαιρο του χάρισε τα πάντα στη ζωή του.

B/R Football on Twitter: "BREAKING: Diego Maradona has died, aged 60… "

«Είμαι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο μού χάρισε όσα έχω, τα πάντα, περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Κι αν δεν είχα τον εθισμό μου, θα μπορούσα να παίξω πολύ περισσότερο. Πλέον όμως είμαι καλά και το μόνο που μου λείπει είναι οι γονείς μου. Πάντα εύχομαι να είχα μια μέρα παραπάνω με τη μητέρα μου, αλλά ξέρω πως με κοιτά από τον παράδεισο και είναι περήφανη για μένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

MLS players pay tribute to Diego Maradona after death of Argentine soccer  legend | MLSsoccer.com

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε τεράστια αγάπη για την πατρίδα του για την οποία είχε ευχηθεί κατά την συνέντευξή του: «Η ευχή μου είναι να περάσει γρήγορα αυτή η πανδημία. Θέλω όλοι στην Αργεντινή να είναι καλά. Έχουμε μια όμορφη χώρα και έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή μας πως θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Με θλίβει να βλέπω παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Ξέρω πώς είναι να πεινάς για πολλές μέρες και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στη χώρα μου. Ευχή μου είναι να βλέπω όλους τους Αργεντινούς χαρούμενους, με δουλειά και να έχουν να φάνε κάθε μέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here