Ντιέγκο Μαραντόνα – Ανατριχίλα: Σπαράζει ο κόσμος τη στιγμή που μεταφέρεται η σορός του για νεκροψία


Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονιστικές στιγμές στην Αργεντινή μετά τον θάνατο του παγκόσμιου θρύλου του ποδοσφαίρου.

Πένθος σε όλο τον πλανήτη από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Σε ηλικία 60 ετών ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Αργεντινή, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά δίκτυα, ο Μαραντόνα από το πρωί της Τετάρτης δεν αισθανόταν καλά στην υγεία του. Οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με το να τον προσέχουν μετά την επέμβαση που είχε κάνει στον εγκέφαλο στις αρχές Νοεμβρίου, αμέσως επικοινώνησαν με τον γιατρό και τον δικηγόρο του.

Στα επόμενα λεπτά, ασθενοφόρα έφτασαν στο σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά. Ο 60χρονος σούπερ σταρ δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σκορπίζοντας τη θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του Ντιέγκο Μαραντόν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Σαν Φερνάντο για να γίνει νεκροψία/νεκροτομή και να ανακοινωθούν επισήμως τα αίτια του θανάτου. Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, είναι αυτή με το ασθενοφόρο που μεταφέρει το άψυχο σώμα του «Ντιεγκίτο» από το σπίτι του προς το νοσοκομείο, με τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο και να έχει σπαράξει για τον χαμό ενός εθνικού ειδώλου για την Αργεντινή.

Η στιγμή που το ασθενοφόρο μεταφέρει τη σορό του Μαραντόνα στο νοσοκομείοAP Images

Η διαδικασία ξεκίνησε στο νοσοκομείο στις 18:00 (τοπική ώρα) και τα αποτελέσματα αναμένονται. Την ίδια στιγμή, οι αρχές του Σαν Ισιντόρο, έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να ερευνηθεί η υπόθεση του θανάτου του Μαραντόνα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά δίκτυα ενημέρωσης, τέσσερις εισαγγελείς θα ασχοληθούν με την υπόθεση έτσι ώστε να διερευνηθούν όλα τα δεδομένα και να μην υπάρξουν «σκιές».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ