Σεξ ικανοποίηση: Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες


Σεξ ικανοποίηση: Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες… συχνό πρόβλημα.  Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τις διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν τη σεξουαλική επιθυμία, τη σεξουαλική διέγερση, τις πιθανότητες οργασμού και την επακόλουθη σεξουαλική ικανοποίηση.

Τα πιο σχετικά σεξουαλικά προβλήματα στις γυναίκες σχετίζονται με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, την απουσία σεξουαλικής διέγερσης, τα εμπόδια για να φτάσουν στον οργασμό ή ο πόνος στη σεξουαλική επαφή! Ωστόσο, ακόμα και αν υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές για κάθε πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να προσδιορίσουμε ένα κοινό έδαφος στις περισσότερες από τις παρεμβάσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε το κίνητρο για την υποστήριξη της γυναίκας: μπορεί να είναι η αύξηση της ευχαρίστησης, αλλά και η επιθυμία να ικανοποιήσει τον σύντροφο της. Στη δεύτερη περίπτωση, ένα από τα πρώτα σημεία της παρέμβασης θα είναι η ανάλυση και η αναδιάρθρωση σε ορισμένες περιπτώσεις, των λόγων που οδήγησαν το άτομο να συμβουλευτεί. Μεταξύ των θεραπειών για τη σεξουαλική δυσλειτουργία των γυναικών, η τεχνική εστίασης αισθήματος είναι χρήσιμη για τη διευκόλυνση της σεξουαλικής επιθυμίας των γυναικών.  Αυτή η τεχνική επιδιώκει να ανακτήσει την χαμένη ευαισθησία πέρα ​​από την ίδια τη γεννητική επαφή.

Εναλλακτική αισθησιακή διέγερση: παίξτε μόνοι σας. Σε αυτήν την διέγερση, η γυναίκα επιδιώκει να αγγίξει, να μυρίσει και να φιλήσει τον σύντροφό της για να τον “ξυπνήσει”. Είναι εναλλακτικό – ποτέ την ίδια στιγμή – έτσι ώστε αργότερα το άλλο μέλος του ζευγαριού θα πρέπει επίσης να κάνει το ίδιο. Σε αυτήν την εξέταση, και ειδικά στα αρχικά στάδια της παρέμβασης, τα γεννητικά όργανα αποκλείονται. Εναλλακτικά χάδια των γεννητικών οργάνων: και πάλι, εναλλάξ, τα χάδια των γεννητικών οργάνων εκτελούνται και στα δύο μέλη του ζευγαριού. Μέχρι στιγμής απαγορεύεται η συνουσία. Εάν ο σύντροφος της γυναίκας είναι άνδρας και έχει στύση, τίποτα δεν συμβαίνει επειδή την υποστηρίζει!

Γυναικείες δυσλειτουργίες

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ