Ιεροσυλία: Βεβήλωσαν γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα


Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του «Θεού» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άγνωστοι βεβήλωσαν μια προσωπογραφία του πετώντας μπογιά και σβήνοντας τη μορφή του…

Το ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι πρωτοφανείς εικόνες από την κηδεία του έκαναν τον γύρο του κόσμου και δυο 24ωρα μετά τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή, ακόμα αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη.

Η απώλεια του «Θεού», ένωσε ακόμα και μισητούς «εχθρούς» του ποδοσφαίρου. Όπως οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ακόμα και οι Βραζιλιάνοι που ποτέ δεν είδαν με… καλό μάτι τον Ντιέγκο Μαραντόνα, έστειλαν αποθεωτικά μηνύματα. Ο ίδιος ο Πελέ έστειλε στεφάνι στην κηδεία με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ένας Βραζιλιάνος ζωγράφισε το πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα έξω από το προπονητικό κέντρο της Σάντος, δίπλα σε μια αντίστοιχη δημιουργία με το πρόσωπο του Πελέ.

Φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε σε κάποιους ανεγκέφαλους, που βεβήλωσαν το γκράφιτι του «Ντιεγκίτο». Πέταξαν άσπρη μπογιά στον τοίχο για να σβηστεί το πρόσωπο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ