Κορονοϊός: Τρεις ακόμα γιατροί νεκροί από τον ιό – Το συγκλονιστικό μήνυμα συναδέλφου τους


Κορονοϊός: Τρεις ακόμη γιατροί, έχασαν την άνιση «μάχη» με τον κορονοϊό – Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από την πανδημία

Τρεις άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας καταγράφηκαν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων από Covid-19, ενώ συνάδελφός τους στο Ιπποκράτειο έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα.

Συγκινεί η ανάρτηση του γιατρού από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο:

«Καταλαβαίνετε τι εννοώ ότι δεν φοβόμαστε τον θάνατο; Τρεις συνάδελφοι μέσα σε λίγες ώρες», έγραψε για τους συναδέλφους του που έχασαν τη μάχη της ζωής του με τον κορονοϊο, ο γιατρός Νίκος Ραζής Κουντούνης, που εργάζεται στο νοσοκομείο.

Δείτε τα λόγια του:

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (28/11) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Κρίσιμο το σημερινό Σάββατο

Ιδιαίτερη κρίσιμη είναι και η σημερινή ημέρα, καθώς τόσο οι ειδικοί όσο και η κυβέρνηση αναμένει τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ.

Τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κυμαίνονται στις 2.000, και σήμερα Σάββατο αναμένουμε μείωση στον αριθμό.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σαββατοκύριακο τα κρούσματα είναι πάντα μειωμένα, καθώς πραγματοποιούνται λιγότερα τεστ.

Την περασμένη εβδομάδα, όταν και σημειώθηκαν τα «μαύρα» ρεκόρ με τις 3.000 και παραπάνω μολύνσεις, το Σάββατο (21/11) είχαν καταγραφεί 2.000 κρούσματα, δηλαδή 1.000 κάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ