8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Συνεχίζονται τα προβλήματα των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς


8 Λέξεις ΣΚΑΪ: Ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ θα περάσουν την τελευταία μέρα τους στο Ναύπλιο. Η Έλλη θα συγκρουστεί για ακόμη μια φορά με τον Φρίξο. Ο Έκτορας ανακαλύπτει πως η Ελεονώρα κατηγόρησε τον Αιμίλιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Εύα μένει εμβρόντητη από αυτά που ακούει κι αμέσως ζητάει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο.

Επεισόδιο 115 β κύκλος

Ο Σίμος, η Εύα και ο Νικηφόρος παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για τι θα κάνουν με την υπόθεση των αναβολικών στο εργοστάσιο του Μάρκου και τις ηχογραφήσεις. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έχει αποφασίσει να λύσει το μυστήριο με τον πλαστό πίνακα και τηλεφωνεί στον άνθρωπο που τον πούλησε στην γκαλερί του Λονδίνου, αλλά η υπόθεση αντί να ξεκαθαρίσει, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ περνάνε την τελευταία μέρα τους στο Ναύπλιο, με τις ισορροπίες να διαταράσσονται για μια ακόμα φορά, αφού μια πράξη του Αιμίλιου προβληματίζει πολύ την Ελισάβετ και την κάνει να συνειδητοποιήσει πως, μ’ αυτή τη σχέση, βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Έλλη, όταν συναντηθεί με τον άνθρωπο που βρήκε το ημερολόγιό της, ενώ παράλληλα αυτές οι εξελίξεις θα αναστατώσουν πάρα πολύ τον Φρίξο. Ο Δημήτρης προειδοποιεί τον Αλέκο, ότι ο Άκης τον έχει βάλει στο στόχαστρο και θέλει να τον πετάξει έξω από τη ζωή της Ηλιάνας και ενδεχομένως κι από τη θέση του στο κανάλι, αλλά ο Αλέκος δεν δείχνει να ανησυχεί, καθώς ξέρει ότι κρατάει πολύ ισχυρά χαρτιά στα χέρια του.

Επεισόδιο 116 β κύκλος

Η Έλλη συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Φρίξο, καθώς εκείνος δεν συμμερίζεται τη χαρά της για την έκδοση του ημερολογίου. Η Κατερίνα περνάει ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο Μιλτιάδης προτείνει να πάνε για λίγες μέρες στην Κέρκυρα. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Μάρκο πως το μυστικό με τα αναβολικά διέρρευσε και το έμαθαν η Εύα, ο Σίμος και η Ολυμπία. Ο Μάρκος γίνεται έξαλλος κι αποφασίζει να προστατεύσει την επιχείρηση πάση θυσία. Ο Οδυσσέας γνωρίζει τον Στέφανο και συζητάνε περί ζωγραφικής. Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ γυρνάνε στην Αθήνα και την καθημερινότητά τους, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζει να λείπει ο ένας στον άλλον. Ο Έκτορας ανακαλύπτει πως η Ελεονώρα κατηγόρησε τον Αιμίλιο πως σφετερίστηκε την έρευνά της ενώ την ίδια ώρα η Ελεονώρα εμφανίζεται στον Αιμίλιο κι απαιτεί τη θέση στο δελτίο ειδήσεων.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ