Ανακάλυψε τα πιο εντυπωσιακά αρχαιοελληνικά χτενίσματα (pics)


To αρχαιοελληνικό ή grecian style έχει πάρει διαστάσεις μεγάλης μόδας στο Hollywood και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς

Οι αρχαίες Ελληνίδες συμβόλιζαν την επιτομή της θηλυκότητας με μακριά αέρινα φορέματα και chic χτενίσματα που έδειχναν ότι τους άρεσε να περιποιούνται τον εαυτό τους. Ακολούθησε βήμα βήμα τις προτάσεις μας και φέρε έναν άλλο ‘αέρα’ στα μαλλιά σου μέσα από τα πιο εντυπωσιακά αρχαιοελληνικά χτενίσματα.

image-81021-2yseavd5qnnj5a81vxgs8w

Πάμε να δούμε βήμα βήμα πώς θα κάνεις ένα θηλυκό updo σε αρχαιοελληνικό ύφος. Πιάσε τα μαλλιά σου μία χαμηλή αλογοουρά και άφησε μερικές τούφες στα πλάγια. Φέρε σταδιακά μερικές τούφες από την αλογοουρά αλλά και από τα πλάγια προς την κορυφή στερεώνοντας με μπόλικα τσιμπιδάκια μέχρι να δημιουργηθεί ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος. Βάλε δύο λευκές κορδέλες ή στέκες και είσαι έτοιμη.

anakalipse-ta-entiposiaka-archeoellinika-chtenismata1

Με τη βοήθεια μιας στέκας, μπορείς να φτιάξεις ένα vintage χτένισμα που μοιάζει με αρχαιοελληνικό στιλ. Βάλε τη σφιχτή στέκα (ή headband καλύτερα) και φέρε από μέσα σιγά σιγά τις τούφες στρίβοντάς τα από έξω προς τα μέσα, Στερέωσε με κλιπς ή τσιμπιδάκια.

anakalipse-ta-entiposiaka-archeoellinika-chtenismata2

Αν έχεις μακριά και πλούσια μαλλιά, κάνε έντονες μπούκλες και πιάσε τις δύο μπροστινές τούφες προς τα πίσω ώστε να είναι σαν πιασμένα μισά μισά. Τη διαφορά θα κάνει το χρυσό headband που μοιάζει με μικρό αρχαιοελληνικό στεφάνι.

anakalipse-ta-entiposiaka-archeoellinika-chtenismata4

Αν δεν έχεις στέκες, φτιάξε τις δικές σου. Ναι καλά διάβασες. Πρώτα από όλα, άφησε τα μαλλιά σου κάτω ελεύθερα και κάνε χοντρές μπούκλες. Πάρω λεπτές τούφες από τις δύο πλευρές και κάνε γαλλικές πλεξίδες. Μετά φέρε τη μία στην άλλη πλευρά και στερέωσε με τσιμπιδάκια.

anakalipse-ta-entiposiaka-archeoellinika-chtenismata3

Θα κλείσουμε με το πώς θα φτιάξεις βήμα βήμα ένα υπέρκομψο updo. Πιάσε τα μαλλιά μία χαμηλή αλογοουρά και άφησε μπροστά δύο μεγάλες τούφες. Πέρασέ τες με ψαλίδι για μπούκλες, (όπως θα κάνεις και στην αλογοουρά από πριν) και κάνε την αλογοουρά έναν ατημέλητο κότσο. Φέρε τις μπροστινές μπούκλες στο κεφάλι σε διάφορες αποστάσεις ώστε να έχει το χτένισμα όσο περισσότερο όγκο γίνεται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ